16 t/m 18 maart: 20 jaar Filmhuis Oosterbeek Festival

Categorie:

Beschrijving

Filmhuis Oosterbeek bestaat twintig jaar!
Dat willen we heel graag met jullie vieren. Daarom houden we in het weekend van 17 en 18 maart een heus filmfestival: FFO20. Film Festival Oosterbeek 20.
Tijdens dat festival vertonen we acht topfilms met 20% korting. Kaarten voor de films kosten slechts € 6,50 en we vertonen er elke dag vier achter elkaar. Want 20 jaar Filmhuis betekent 2 x 10 uur film.

Onze verjaardag is ook een mooie aanleiding om onszelf in het nieuw te steken. Met de hulp van een aantal sponsoren gaan we in maart alle 56 stoelen van onze bioscoop vernieuwen. Die nieuwe stoelen worden op vrijdagavond 16 maart officieel in gebruik genomen tijdens een rode loperparty waarvoor je bij deze van harte bent uitgenodigd.

Binnenkort verschijnt het programma van het filmfestival op de website. We lichten de films ook toe in de volgende editie van ons Filmnieuws die op 1 maart in je mailbox verschijnt. Ben je nog geen abonnee? Abonneren kan hier.

Om iedereen een gelijke kans te geven de films te bestellen, gaat de kaartverkoop van de films van het filmfestival op zaterdag 3 maart om 10.00 uur op deze site van start.

Houd dus vooral deze site en je mailbox in de gaten, maar zet het weekend van 16 t/m 18 maart vast in je agenda. Want het FFO20 wil je als vriend of vriendin van Filmhuis Oosterbeek niet missen.