Tickets bestellen

Beschrijving

De website van Filmhuis Oosterbeek is vernieuwd. Vanaf nu kan je op onze site kaarten bestellen voor onze films en deze ook direct afrekenen met iDeal via je eigen bank in een beveiligde omgeving. Nadat je hebt afgerekend, worden een bestelbewijs met bestelnummer verstuurd naar het email-adres dat je bij je bestelling hebt opgegeven. Op vertoon van dit bewijs (of je bestelnummer en naam) bij de kassa in het Filmhuis krijg je je kaartjes en kan je direct doorlopen. Je hoeft dus niet langer een half uur voor aanvang aanwezig te zijn om gereserveerde kaarten op te halen en je bent toch zeker van een plek!

 

Maar er zijn meer voordelen: voorheen gebeurde het nogal eens dat bezoekers reserveerden, maar uiteindelijk toch niet kwamen opdagen. Er kan natuurlijk altijd iets tussenkomen, maar het gevolg daarvan was wel dat we regelmatig bezoekers moesten teleurstellen omdat een voorstelling uitverkocht op de site stond, maar dat uiteindelijk niet bleek te zijn omdat er een aantal bezoekers niet kwam opdagen dat wel had gereserveerd. Met het nieuwe bestelsyteem hopen we dat te voorkomen.

 

Als je kaartjes bestelt, kan je meteen een persoonlijk account aanmaken in Mijn Filmhuis. In dit account kan je kaartjes opnieuw downloaden en oude bestellingen terugkijken. Ideaal als je nog even wilt terugzoeken hoe die prachtige Scandinavische film ook al weer heette die je een jaartje geleden bij ons zag.
Geen zin een kaartje op de site te kopen? Ook geen punt: uiteraard kun je nog gewoon je kaartjes aan de kassa kopen op de avond zelf. Daar kan je tegenwoordig ook met je pinpas betalen! Maar wil je echt zeker zijn van een plek, bestel dan je kaartjes op deze site.

 

Graag tot ziens in het Filmhuis!