1 okt. – Weverstraatfestival
Filmhuis Oosterbeek is misschien het kleinste, maar zeker het gezelligste filmhuis van Nederland. Voorzien van de nieuwste projectietechniek, 3D-installatie en Dolby 7.1 surround geluid en gedragen door een team van enthousiaste vrijwilligers.
film, arthouse, filmhuis, bioscoop, theater, oosterbeek, renkum, arnhem
26086
post-template-default,single,single-post,postid-26086,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.4,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-4.0.0,qode-theme-ver-29.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

1 okt. – Weverstraatfestival

1 okt. – Weverstraatfestival

Zaterdag 1 oktober: Weverstraatfestival

WEVERSTRAAT FESTIVAL 2022 met wonderkind Jan Lotze, de hotte boys van Dino Kids en je favoriete DJ DUO Frau Blau & MelleMaus!

Op zaterdag 1 oktober is het ein-de-lijk weer zover, hét muzikale feestje van Oosterbeek: Het Weverstraatfestival. Op meerdere locaties op de Weverstraat in Oosterbeek zijn verschillende muzikale acts te bewonderen, maar de beste line-up staat zonder twijfel bij ons in de Kultuurwerkplaats.

Om 20.00 uur opent het Oosterbeekse wonderkind Jan Lotze de avond, waarna de mannen van de Arnhemse surfband Dino Kids het rond 21.00 uur van hem over nemen. En om de avond van een gezonde dosis vrouwelijke energie te voorzien sluiten Frau Blau en DJ Mellemaus de avond af met keiharde beats tot in de nacht!

Houd je niet van muziek, maar wél van gezelligheid – drank én burgers? De bar is de hele avond open en in de tuin van De Kultuurwerkplaats bakt Armuni de hele avond heerlijke burgers en hotdogs!

Entree is gratis.