14 maart – Werkplaats Literair met Mirjam van Hengel
Filmhuis Oosterbeek is misschien het kleinste, maar zeker het gezelligste filmhuis van Nederland. Voorzien van de nieuwste projectietechniek, 3D-installatie en Dolby 7.1 surround geluid en gedragen door een team van enthousiaste vrijwilligers.
film, arthouse, filmhuis, bioscoop, theater, oosterbeek, renkum, arnhem
28382
post-template-default,single,single-post,postid-28382,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-4.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

14 maart – Werkplaats Literair met Mirjam van Hengel

14 maart – Werkplaats Literair met Mirjam van Hengel

Werkplaats Literair is terugkerende avond in de Kultuurwerkplaats waarin o.a schrijfster Miriam Guensberg in gesprek gaat met Nederlandse schrijvers. Het gesprek wordt ondersteund en verdiept met filmbeelden en prikkelende vragen.

In het kader van de Boekenweek Ik ben alles gaat Miriam Guensberg 14 maart in gesprek met Mirjam van Hengel. Haar fascinerende biografie over danseres, schrijfster en wereldburger Dola de Jong toont een vrouw die het Ik ben alles met volle teugen geleefd heeft. Filmbeelden en geluidsfragmenten zullen de avond verdiepen. Mirjam van Hengel schreef de alom geprezen biografie over Remco Campert en het bejubelde boek over de liefde van Leo en Tineke Vroman. We zullen een inkijk krijgen in het werk van een biografe.

Voorafgaand kunt u een daghap nuttigen, vol zorg en liefde bereidt door Riet Boerkamp.

Daghap 18.00 – 20.00 uur
Literaire programma 20.00 uur (inloop 19.30 uur)    

Het literaire programma € 15,-
Het literaire programma plus daghap € 30,-  

Tickets zijn te koop bij Boekhandel Meijer & Siegers of online via libris.nl/meijerensiegers