30 juli – Hatha Flow Yoga
Filmhuis Oosterbeek is misschien het kleinste, maar zeker het gezelligste filmhuis van Nederland. Voorzien van de nieuwste projectietechniek, 3D-installatie en Dolby 7.1 surround geluid en gedragen door een team van enthousiaste vrijwilligers.
film, arthouse, filmhuis, bioscoop, theater, oosterbeek, renkum, arnhem
26251
post-template-default,single,single-post,postid-26251,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-4.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

30 juli – Hatha Flow Yoga

30 juli – Hatha Flow Yoga

Op zondag 30 juli ben je van harte welkom tussen 10.00 tot 11.00 uur voor een les Hatha Flow Yoga. De lessen worden gegeven door onze vast docente Aïda. En, met lekker weer zijn de lessen in de heerlijke tuin van De Kultuurwerkplaats.

Meer informatie over Hatha Flow Yoga

Hatha Flow Hatha Flow versterkt het lichaam, kalmeert de geest en opent het hart. Een Hatha flow les wordt gegeven om een dynamische én ontspannende ervaring te bevorderen. Deze les bevat alle aspecten van een traditionele Hatha yogales – ademhaling, meditatie en houdingen – terwijl je je coördinatie door beweging uitdaagt. Deze les is geschikt voor zowel beginnende als (half)gevorderde studenten.

Losse les 10,- Neem je eigen matje mee. Vrije inloop mogelijk. Maar, wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan aan via een mailtje aan de Kultuurwerkplaats.