11 juni – Werkplaats Sessies met Loek van den Berg & Daniel van der Duim
Filmhuis Oosterbeek is misschien het kleinste, maar zeker het gezelligste filmhuis van Nederland. Voorzien van de nieuwste projectietechniek, 3D-installatie en Dolby 7.1 surround geluid en gedragen door een team van enthousiaste vrijwilligers.
film, arthouse, filmhuis, bioscoop, theater, oosterbeek, renkum, arnhem
28670
post-template-default,single,single-post,postid-28670,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-4.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

11 juni – Werkplaats Sessies met Loek van den Berg & Daniel van der Duim

11 juni – Werkplaats Sessies met Loek van den Berg & Daniel van der Duim

Werkplaats Sessies is een nieuwe concerten reeks waar jonge, opkomende muzikanten centraal staan en een podium krijgen.

Met zondagmiddag 11 juni het jazz duo van den Berg / van der Duim. Het duo, bestaande uit twee jonge musici uit Nijmegen, spelen beide in vele andere combinaties. Maar in deze formatie gaan ze uit de comfortzone van het standaard jazzkwartet op zoek naar de kern van de stukken die ze spelen. Hierbij staat improvisatie en interactie tussen de twee jonge muzikanten centraal.

Het duo van den Berg/van der Duim heeft een eigen kijk op de huidige jazz-muziek, en ze creëren een eigen klank door met een verhalende interpretatie van de muziek het muzikale dialoog met elkaar aan te gaan. Dit is zowel terug te horen in de eigen composities , als in de diverse originals die ze spelen.

Zaal open 14.00 uur
Start concert 14.30
Tickets € 10,- / student € 7,50

Tickets zijn aan de deur verkrijgbaar, maar ook voorafgaand te bestellen door een mail naar Merel@kultuurwerkplaats.nl te sturen.

Meer info
www.danielvanderduim.nl
www.loekvandenberg.nl