22 nov. – Shared Dining met bewoners AZC Oosterbeek
Filmhuis Oosterbeek is misschien het kleinste, maar zeker het gezelligste filmhuis van Nederland. Voorzien van de nieuwste projectietechniek, 3D-installatie en Dolby 7.1 surround geluid en gedragen door een team van enthousiaste vrijwilligers.
film, arthouse, filmhuis, bioscoop, theater, oosterbeek, renkum, arnhem
26269
post-template-default,single,single-post,postid-26269,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-4.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

22 nov. – Shared Dining met bewoners AZC Oosterbeek

22 nov. – Shared Dining met bewoners AZC Oosterbeek

In samenwerking met Samen Oosterbeek en AZC Oosterbeek organiseren we drie ontmoetingsavonden in de Kultuurwerkplaats. Een mooi initiatief waarin een groep bewoners van het Asielzoekerscentrum Oosterbeek en bewoners uit Oosterbeek en omgeving samen komen om te eten en vervolgens naar een film kijken. De film die gedraaid wordt, zal aangeboden worden met Arabische ondertiteling.

Iedereen is van harte welkom! Zolang je maar iets lekkers te eten meeneemt dat gedeeld kan worden. Meld je voor de zekerheid wel even aan, door een mail te sturen aan Merel Franx.

Praktisch:
De shared-dining & filmavonden vinden plaats op dinsdag 22 november van 17.00 tot 22.00 uur.
De toegang is gratis, maar het achterlaten van een kleine donatie wordt zeer gewaardeerd en komt ten goede aan het organiseren van de avonden.