23 maart – De Luistersalon
Filmhuis Oosterbeek is misschien het kleinste, maar zeker het gezelligste filmhuis van Nederland. Voorzien van de nieuwste projectietechniek, 3D-installatie en Dolby 7.1 surround geluid en gedragen door een team van enthousiaste vrijwilligers.
film, arthouse, filmhuis, bioscoop, theater, oosterbeek, renkum, arnhem
28667
post-template-default,single,single-post,postid-28667,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-4.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

23 maart – De Luistersalon

23 maart – De Luistersalon

De Luistersalon is de ruimte en tijd om muziek en verhalen te delen. Het is een avond waarop bezoekers een muziekstuk meebrengen met een verhaal. We gaan er voor zitten en luisteren met aandacht. De avond komt voort uit de verwondering voor wat muziek is en wat het met je doet als je het écht hoort.

Welk nummer kwam op jouw pad? Is het verbonden aan je jeugd, je puberteit of iets wat nog voor je ligt? Welke muziek biedt je ‘instant’ vrolijkheid of troost?

Neem het mee op vinyl, USB stick of via spotify. We stellen ons open voor de muziek en gaan ervaren wat er ontstaat.

Wees welkom en neem je vrienden mee (entree op basis van donatie). Voorafgaand aan De Luistersalon ben je vanaf 18.00 uur van harte welkom om een daghap te komen eten. Deze heerlijke biologische én vegetarische daghappen worden klaar gemaakt door Maartje van Enig Alternatief Arnhem. Stuur in dat geval even een mailtje naar Merel@kultuurwerkplaats.nl om jezelf aan te melden.

Tijden
Daghap Enig Alternatief 18.00 – 20.00 uur
De Luistersalon 20.00 uur

Meer info:
www.deluistersalon.nl