30 november – Burger Pop + De Luistersalon
Filmhuis Oosterbeek is misschien het kleinste, maar zeker het gezelligste filmhuis van Nederland. Voorzien van de nieuwste projectietechniek, 3D-installatie en Dolby 7.1 surround geluid en gedragen door een team van enthousiaste vrijwilligers.
film, arthouse, filmhuis, bioscoop, theater, oosterbeek, renkum, arnhem
27082
post-template-default,single,single-post,postid-27082,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-4.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

30 november – Burger Pop + De Luistersalon

30 november – Burger Pop + De Luistersalon

Op woensdag avond 30 november starten we met een nieuw initiatief: De Luistersalon. Met voorafgaand de mogelijkheid om te komen eten bij onze burger pop up.
De Luistersalon is de ruimte en tijd om muziek en verhalen te delen. Het is een avond waarop bezoekers een muziekstuk meebrengen met een verhaal. We gaan er voor zitten en luisteren met aandacht. De avond komt voort uit de verwondering voor wat muziek is en wat het met je doet als je het écht hoort.

Welk nummer kwam op jouw pad? Is het verbonden aan je jeugd, je puberteit of iets wat nog voor je ligt? Welke muziek biedt je ‘instant’ vrolijkheid of troost?

Neem het mee op vinyl, USB stick of via spotify. We stellen ons open voor de muziek en gaan ervaren wat er ontstaat.

De luistersalon begint vanaf 20.00 uur en de toegang is gratis. Heb je zin om voorafgaand ook een hapje te komen eten? Schrijf je dan in voor onze burger pop up (tussen 18.00 en 20.00 uur), waar we die avond speciaal voor de kinderen onder ons een kindermenu serveren.

De beide evenementen zijn ook los van elkaar te bezoeken.