4 dec. – Jazz Sunday – Concert Hans Dulfer en Jerôme Hol
Filmhuis Oosterbeek is misschien het kleinste, maar zeker het gezelligste filmhuis van Nederland. Voorzien van de nieuwste projectietechniek, 3D-installatie en Dolby 7.1 surround geluid en gedragen door een team van enthousiaste vrijwilligers.
film, arthouse, filmhuis, bioscoop, theater, oosterbeek, renkum, arnhem
26092
post-template-default,single,single-post,postid-26092,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.4,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-4.0.0,qode-theme-ver-29.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

4 dec. – Jazz Sunday – Concert Hans Dulfer en Jerôme Hol

4 dec. – Jazz Sunday – Concert Hans Dulfer en Jerôme Hol

Al vanaf het ontstaan van Jazz Sunday, staat zijn naam op ons verlanglijstje: saxofonist Hans Dulfer. Op 4 december is het eindelijk zover en komt hij met gitarist Jerôme Hol naar de Kultuurwerkplaats Oosterbeek!

Wie is er niet groot geworden met het genadeloze saxgeluid van Hans Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (o.a. Perikels, Reflud en Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. Daarnaast stond hij aan de wieg van de Nederlandse jazzscène, als organisator van legendarische concerten in Paradiso, als adviseur voor het North Sea Jazz Festival en als mede-oprichter van het Bimhuis.

Muzikaal heeft Dulfer zich altijd in de voorhoede bewogen. Hij speelde psychedelische free jazz, o.a. met Groep 1850, met de Perikels creëerde hij de eerste Nederlandse wereldmuziek, hij was de eerste jazzmuzikant die met house-dj’s samenwerkte en in de jaren negentig bereikte hij als vijftiger popsterstatus tot in Japan met de unieke mix van heavy gitaren, beats en sax van de plaat Big Boy.

Dulfer speelt tot op de dag van vandaag het liefste live, op de meest uiteenlopende plekken en met niet aflatende energie. Hij komt naar Oosterbeek met gitarist Jerôme Hol. Die begon zijn muzikale carrière ooit -net als Dulfer- op de saxofoon, maar stapte op elfjarige leeftijd over naar de gitaar. Als vaste gitarist van Hans Dulfer weet hij de heavymetalsound te koppelen aan de warmte van de blues en de harmonische subtiliteit van jazz.

Kaarten voor het concert van Hans Dulfer & Jerôme Hol kosten € 17,50 (studenten en kinderen betalen een gereduceerd tarief van €10).

Je kunt je kaarten NIET bestellen op deze website van Filmhuis Oosterbeek, maar door ons een mailtje te sturen.

Zodra je bestelling bij ons binnenkomt en in behandeling is, sturen we je via de mail een betaalverzoek. Dat kun je vervolgens in een beveiligde omgeving met iDeal voldoen. Daarna sturen we de kaarten toe. Je hoeft ze dan alleen nog aan de kassa te tonen en kunt snel doorlopen naar de zaal.

Aangezien Jazz Sunday een initiatief is dat volledig wordt gedragen door vrijwilligers, kan het zijn dat er even tijd zit tussen je bestelling, de betaling en het moment waarop je de kaarten ontvangt. We vragen daarvoor je begrip. Uiteraard zijn er ook kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop aan de bar van Kultuurwerkplaats en Filmhuis Oosterbeek.

De zaal gaat op 4 december om 14.00 uur open. Het concert begint om 15.00 uur.