5 februari – Joost Lijbaart & Wolfert Brederode
Filmhuis Oosterbeek is misschien het kleinste, maar zeker het gezelligste filmhuis van Nederland. Voorzien van de nieuwste projectietechniek, 3D-installatie en Dolby 7.1 surround geluid en gedragen door een team van enthousiaste vrijwilligers.
film, arthouse, filmhuis, bioscoop, theater, oosterbeek, renkum, arnhem
27317
post-template-default,single,single-post,postid-27317,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-4.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

5 februari – Joost Lijbaart & Wolfert Brederode

5 februari – Joost Lijbaart & Wolfert Brederode

5 februari 2023 – Joost Lijbaart & Wolfert Brederode

Muziek die je de adem beneemt en waarin je, ademloos, verdwijnt. 

Wolfert Brederode

Met die prachtige zin omschrijft auteur P.F. Thomesé de muziek van percussionist Joost Lijbaart en pianist Wolfert Brederode. Ze staan op zondag 5 februari samen op het podium van Jazz Sunday.

Joost Lijbaart speelt al sinds 2005 in duo met pianist Wolfert Brederode. Samen brachten ze in 2006 hun prachtige debuutalbum ‘One’ uit en toerden ze langs veel grote festivals in Europa en Azië.

Joost Lijbaart

Lijbaart en Brederode werkten eerder samen met de Zwitserse zangeres Susanne Abbuehl en in verschillende balletprojecten. P. F. Thomése, auteur van de internationale bestseller Shadow Child, nodigde hen uit om muziek toe te voegen aan zijn gelijknamige audioboek.

Lijbaart en Brederode zijn in staat om als duo hun instrumenten zo te combineren dat beide instrumenten samensmelten tot één instrument. One.

Naast het duo spelen Lijbaart en Brederode samen in het kwartet van saxofonist Yuri Honing, hadden ze de groep Batik en werken ze samen op het nieuwe album Ruins and Remains van Wolfert Brederode dat in september van dit jaar uitkwam op het toonaangevende jazzlabel ECM Records.

Kaarten voor het concert van Joost Lijbaart & Wolfert Brederode kosten € 17,50 (studenten en kinderen betalen een gereduceerd tarief van €10). Je kunt je kaarten bestellen door ons een mailtje te sturen. Alle informatie over de kaartverkoop en het bestelproces vind je hier.

De zaal gaat op 5 februari om 14.00 uur open. Het concert begint om 15.00 uur.