7 oktober – Weverstraatfestival
Filmhuis Oosterbeek is misschien het kleinste, maar zeker het gezelligste filmhuis van Nederland. Voorzien van de nieuwste projectietechniek, 3D-installatie en Dolby 7.1 surround geluid en gedragen door een team van enthousiaste vrijwilligers.
film, arthouse, filmhuis, bioscoop, theater, oosterbeek, renkum, arnhem
30463
post-template-default,single,single-post,postid-30463,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-4.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

7 oktober – Weverstraatfestival

7 oktober – Weverstraatfestival

Het Weverstraat festival is een muziekfestival in Oosterbeek, waarbij live muziek op meerdere locaties in de Weverstraat te horen en te zien is. Bij ‘t Pumpke, proeflokaal Bilders, de Kreek en de Kultuurwerkplaats worden verrassende en unieke programma’s geboden.

In de Kultuurwerkplaats & Filmhuis Oosterbeek is die avond een echte punkavond. Met als voor- en hoofdprogramma de getalenteerde en aanstormende muziektalenten All dogs go to heaven en Wasted Youth Club en als after party de beats de Oosterbeekse huiskraker Bard Sloven.

Bereid je voor om weggeblazen te worden!
 
20.00 uur – Deuren open
20.30 uur – All dogs go to heaven
21.30 uur – Wasted Youth Club
22.30 uur – Bard Sloven (dj)
00.00 uur – Sluit
 
All dogs go to heaven
Vrienden uit de hardcore- en new wave-scene hebben elkaar gevonden; All dogs go to heaven is een verfrissende indierockband met punk- en emo-invloeden die de Nederlandse taal hebben omarmd. Van oorwurmwaardige hooks en tragikomische teksten verweven in een balans tussen moshbare beats en akoestische passages en zijn ze klaar om het publiek te doen tieren, zweten en verlangen naar meer. 
Wasted Youth Club
Wasted Youth Club is een vierkoppige Garageband. De party Garage van Wasted Youth Club wordt geïnspireerd door de overlevingstocht van vier vrienden in hun quarter-life crisis en bands als Fidlar, Thee Oh Sees en Wine Lips. Gevoed door zweet en bier creëert Wasted Youth Club live een muur van energie die zowel het podium als de barrière tussen band en publiek zal slopen.
Bard Sloven
Bard (a.k.a D. Floss, Dental Floss, Nachttuinier) draait de alternatieven uit bijna alle tijdvakken, genres en uithoeken van de wereld die je weinig hoort op de dansvloer. Hij brengt eclectische mixes en werkt middels beatmatching en/ of gelijkende toonsoort, gebruikmakend van samples en sequences die hij vloeiend verweeft in de mix.
De toegang is gratis!