Kultuurwerkplaats: 16 dec – 60’s Dylan Muziek & Film

Categorie:

Beschrijving

Het trio 60s Dylan brengt een programma waarin Bob Dylan en het begin van de roerige jaren zestig in de USA centraal staan. Bob Dylan kan als geen ander de gevoelens van zijn generatie verwoorden. In amper drie jaar tijd groeit hij van een 21-jarige singer-songwriter in kleine cafés uit tot een idool.

Alle liedjes die 60s Dylan speelt en zingt komen uit de beginperiode van Dylan’s carrière, 1962, ’63 en ’64. Om te snappen waarom Dylan zo snel faam verwierf, moeten we de tijdgeest waarin hij de liedjes schreef kennen. Een tijd van rassenrellen, van de koude oorlog en van werkloosheid.

60s Dylan vertelt over het Amerika van ’62, ‘63 en ‘64  en het effect ervan op de 21-jarige Dylan, ondersteund met slides en authentieke filmbeelden. Het publiek krijgt een prachtig tijdsbeeld met aan de ene kant veel momenten van herkenning en aan de andere kant verrassende eyeopeners.​

Meer info over de band vind je op 60sdylan.nl

Kaarten voor het optreden kosten € 10. De kaarten kunnen niet via deze website worden besteld, maar contant aan de zaal worden afgerekend.

Zaal open: 14.30 uur. Aanvang: 15.00 uur.