29 nov. Kinderfilm – De Grote Sinterklaasfilm (EXTRA VOORST.11:00u)

Ticket:  7,75

Helaas... Deze film is uitverkocht. Misschien op een andere dag?

Categorie:

Beschrijving

2020, Nederland, Lucio Messercola, 73 min., aanv. film 11.00u, zaal open 10.30u
DIT IS EEN EXTRA VOORSTELLING OM 11:00 UUR

De Sint en de Pieten zijn terug in de Grote Sinterklaasfilm! Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden. Daarom moeten Sinterklaas en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren. Zelfs Hugo Hogepief zit met de handen in het haar, want geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen. Al doen Kim Kado, Marco Marsepein en Willem Wortel nog zo hun best, het Sinterklaasfeest lijkt bijna in de soep te vallen. Maar staat het kasteel van Sinterklaas wel écht op instorten of is het een sluw plan van Stan & Olivier? Kikkie en Paco vertrouwen de boel niet en gaan op onderzoek uit. Lukt het hen om het Sinterklaasfeest te redden?

Met o.a.:Bram van der Vlugt, Chris Tates, Erica Terpstra

LET OP:

In het Kinderfilmhuis hoeven kinderen geen anderhalve meter afstand van elkaar te houden en mogen ze naast elkaar zitten.

Sinds de aanscherping van de corona-maatregelen, mogen we bij deze film maximaal 30 bezoekers toelaten.

Om zoveel mogelijk plek te kunnen bieden aan kinderen, vragen we ouders alleen mee te komen naar de film als hun zoon of dochter deze echt niet zonder begeleiding kan kijken. We kunnen vanwege het corona-protocol bij een Kinderfilm namelijk slechts een zeer beperkt aantal ouders in de zaal toelaten. Uiteraard is het geen probleem om je kind te komen brengen en zijn tijdens de voorstelling voldoende vrijwilligers van Filmhuis Oosterbeek voor begeleiding aanwezig. Zij kunnen je ook precies vertellen hoe laat film is afgelopen en de kinderen kunnen worden opgehaald. Met dank voor jullie begrip.