5 dec. – On the Rocks

Ticket:  8,75 17,50

Wissen
SKU-: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

2020, VS, Sophia Coppola, 96 min., aanv. film 20.00u, zaal open 19.30u
Let op: i.v.m. het recente beleid rondom Covid-19 is de aanvang vervroegd naar 20.00 uur.
U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur en u kunt dan ook nog een drankje bestellen tot 20.00 uur.

Laura (Rashida Jones) denkt dat ze gelukkig getrouwd is, maar wanneer haar man Dean (Marlon Wayans) ineens regelmatig laat op kantoor blijft werken met een nieuwe collega, begint Laura het ergste te vermoeden. Ze schakelt de hulp in van de enige man die volgens haar inzicht in dergelijke affaires heeft: haar charmante, impulsieve vader Felix (Bill Murray), die erop staat dat ze de situatie onderzoeken. Wanneer de twee hun zwerftocht door New York bij nacht beginnen, van uptown party’s naar downtown hotspots, ontdekken ze dat het hart van hun reis hun eigen relatie is.

De gevierde filmmaker Sofia Coppola geeft een licht accent aan deze uitbundige liefdesbrief aan New York, een komedie over generatieverschillen en hoe wij relaties vanuit een heel andere hoek bekijken dan onze ouders. On the Rocks is een lachwekkende viering van de complicaties die moderne families binden, zelfs als we ons daarvoor in bochten moeten wringen.

Voor de eerste keer sinds het wereldwijde succes van de film “Lost in Translation“ werken Sofia Coppola en de beroemde acteur Bill Murray weer samen. Actrice Rashida Jones, dochter van de muzieklegende Quincy Jones, neemt de vrouwelijke hoofdrol op zich.

Met o.a.:Rashida Jones, Bill Murray, Marlon Wayans

NRC: “On the Rocks is een amusante film, met veel grappige scènes die mooi worden uitgespeeld door Bill Murray en Rashida Jones.”