5 juni – 15.00u – Jazz Sunday – Concert Bart van Lier & Bert van den Brink

Categorie:

Beschrijving

Concert Bart van Lier & Bert van den Brink

In de maandelijkse serie Jazz Sunday in het Filmhuis is op 5 juni voor het eerst het geluid van de trombone te horen. Dan is Bart van Lier, de onbetwiste meester op dit instrument, samen met pianist Bert van den Brink te gast op ons podium. Een optreden dat door de lockdowns al een aantal malen werd uitgesteld, maar waarvan we vlak voor de zomer kunnen genieten.

Bart van Lier is zonder twijfel de belangrijkste jazz-trombonist van zijn generatie en behalve een toonaangevend solist is hij ook een belangrijke mentor van jongere trombonisten. Als improvisator combineert hij een grote fijnzinnigheid en een uitgekiende techniek – die hij dagelijks gewetensvol op peil houdt – met een hang naar avontuur.

Met pianist Bert van den Brink hebben we tot onze blijdschap opnieuw een winnaar van de prestigeuze VPRO/Boy Edgar Prijs op het podium van Jazz Sunday staan. Van den Brink werd klassiek geschoold als pianist, maar maakte al snel na zijn cum laude afstuderen aan het conservatorium de overstap naar jazz en daar kunnen wij op 5 juni van genieten. Over zijn spel zegt de jury van de Boy Edgar Prijs: “Het is direct herkenbaar, iets wat alleen de grootsten in de jazz weten te bereiken”.

Kaarten voor dit concert kosten €15,00 (studenten en kinderen betalen een gereduceerd tarief van €10).  Je kunt voor dit concert geen kaarten bestellen via de website van het Filmhuis, maar wel door ons een mailtje te sturen. Meer informatie over de kaartverkoop vind je hier.

Zodra je bestelling bij ons binnenkomt en in behandeling is, sturen we je via de mail een betaalverzoek. Dat kun je vervolgens in een beveiligde omgeving met iDeal voldoen. Daarna sturen we de kaarten toe. Je hoeft ze dan alleen nog aan de kassa te tonen en kunt snel doorlopen naar de zaal.

Aangezien Jazz Sunday een initiatief is dat volledig wordt gedragen door vrijwilligers, kan het zijn dat er even tijd zit tussen je bestelling, de betaling en het moment waarop je de kaarten ontvangt. We vragen daarvoor je begrip. Uiteraard zijn er ook kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop aan de bar van Kultuurwerkplaats en Filmhuis Oosterbeek.

De zaal gaat op 5 juni om 14.00 uur open. Het concert begint om 15.00 uur.

 

Nog geen films toegevoegd