31 jan. – Kinderfilmhuis – De expeditie van familie Vos GEANNULEERD

Ticket:  7,75

28 op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

IN VERBAND MET DE VERLENGDE CORONA-MAATREGELEN VAN 12-JAN IS DEZE FILM GEANNULEERD.
MENSEN DIE KAARTEN HEBBEN BESTELD WORDEN VIA EMAIL OP DE HOOGTE GESTELD VAN HET VERVOLG.

2020, Nederland, Bob Wilbers, 72 min., aanvang film 14.00u, zaal open 13.30u

Als de familie Vos aankomt in de Efteling voor een jaarlijks weekendje samen, ontdekt de elfjarige Teun (Levi Otto) dat zijn pas overleden opa, die hij heel erg mist, daar nog een laatste speurtocht voor hem achter heeft gelaten. Hoewel de meeste volwassenen denken dat dat onzin is, gaat Teun samen met zijn bijzondere tante Ada (Raymonde de Kuyper) op een spannende expeditie door het attractiepark om erachter te komen wat zijn opa precies voor hem heeft verstopt.

Teun komt erachter dat het gaat om opa’s zeer kostbare sprookjesboek. Maar Teun en Ada blijken niet de enigen die op het boek uit zijn; een mysterieus figuur zit hen dwars waar hij maar kan. Gaat het ze lukken om het boek op tijd terug te vinden en zo ook de familie Vos bij elkaar te houden?

Met o.a.: Raymonde de Kuyper, Anna Drijver, Fockeline Ouwerkerk, Levi Otto

LET OP:

In het Kinderfilmhuis hoeven kinderen geen anderhalve meter afstand van elkaar te houden en mogen ze naast elkaar zitten.

Sinds de aanscherping van de corona-maatregelen, mogen we bij deze film maximaal 30 bezoekers toelaten.

Om zoveel mogelijk plek te kunnen bieden aan kinderen, vragen we ouders alleen mee te komen naar de film als hun zoon of dochter deze echt niet zonder begeleiding kan kijken. We kunnen vanwege het corona-protocol bij een Kinderfilm namelijk slechts een zeer beperkt aantal ouders in de zaal toelaten. Uiteraard is het geen probleem om je kind te komen brengen en zijn tijdens de voorstelling voldoende vrijwilligers van Filmhuis Oosterbeek voor begeleiding aanwezig. Zij kunnen je ook precies vertellen hoe laat film is afgelopen en de kinderen kunnen worden opgehaald. Met dank voor jullie begrip.