FILMHUIS GESLOTEN TOT 3 MAART 2021

Categorie:

Beschrijving

Het zal niemand verbazen: Filmhuis Oosterbeek heeft -net als alle andere bioscopen- op dinsdag 15 december, opnieuw haar deuren moeten sluiten om zo de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zoals door minister-president Rutte is aangekondigd, zal de sluiting in ieder geval duren tot en met dinsdag 2 maart 2021.

Bezoekers die al kaarten hadden gekocht voor een van de voorstellingen die in de periode van de sluiting vallen, hebben per email een tegoedcode ontvangen. Hiermee kunnen ze in het nieuwe jaar gratis naar een van onze voorstellingen.

Er was in december veel belangstelling voor onze voorstellingen en een groot aantal was dan ook al uitverkocht. Daarom zullen we in overleg met de distributeurs kijken of het mogelijk is films (opnieuw) door te schuiven zodat ze alsnog te zien zijn in Oosterbeek. Zodra ons nieuwe programma bekend is en de films weer te bestellen zijn, zullen we jullie daarover in een nieuwe editie van ons Filmnieuws informeren.

We zetten we onze projector dus voor een aantal weken uit en de deur gaat op slot. We wensen jullie de komende tijd alle goeds en hopen je na de heropening weer in goede gezondheid in het Filmhuis te zien!

De vrijwilligers van het Filmhuis