WELKOM IN FILMHUIS OOSTERBEEK!

Categorie:

Beschrijving

Beste bezoekers van Filmhuis Oosterbeek,

Filmhuis Oosterbeek volgt de richtlijnen van de rijksoverheid en het RIVM die verspreiding van het Corona-virus moeten tegengaan. We hanteren bovendien een speciaal Corona-protocol dat door de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF) is afgestemd met de overheid. Een kopie van het Corona-protocol vind je hier op onze site en ook is het altijd te raadplegen in het Filmhuis zelf.

Iedereen die niet verkouden is en geen koorts heeft, noch thuis een familielid met koorts heeft, is dus vanaf 5 juni 2020 welkom om de voorstellingen van Filmhuis Oosterbeek te bezoeken. Kom dus NIET naar het Filmhuis bij verkoudheid of als je ziek bent!

Er zijn voor elke voorstelling maximaal twintig plaatsen beschikbaar zodat we anderhalve meter afstand kunnen garanderen tussen de verschillende bezoekers. We hebben acht sets van twee stoelen voor bezoekers uit hetzelfde huishouden, die onderling geen anderhalve meter afstand behoeven te houden. Daarnaast zijn er vier losse stoelen per voorstelling te bestellen. Voorwaarde is wel dat iedereen zijn kaarten vooraf  via de website koopt. De overheid staat voorlopig niet toe dat we kaarten voor onze voorstelling aan de zaal verkopen.

Twintig bezoekers per voorstelling is natuurlijk aanzienlijk minder dan de 60 man die we voorheen een plek konden bieden in een gezellig vol Filmhuis. Om toch zoveel mogelijk van onze trouwe bezoekers een plek te bieden gaan we het aantal keren dat we een film draaien, verhogen. Zo gaan we de wekelijkse fictiefilm draaien op vrijdag, zaterdag -en zondagavond. Ook draaien we de maandelijkse DokArt twee avonden achter elkaar op dinsdag en woensdag.

We hopen jullie snel begroeten in het Filmhuis!