WE ZIJN WEER OPEN!

Categorie:

Beschrijving

Beste bezoekers van Filmhuis Oosterbeek,

We zijn weer open!

Nadat we door de lockdown meer dan vijf maanden gesloten zijn geweest, hebben we op zaterdag 5 juni onze deuren weer geopend. Daar zijn we ontzettend blij mee. We volgen nog wel de richtlijnen van de rijksoverheid en het RIVM die verspreiding van het Corona-virus moeten tegengaan. We hanteren dus ook nog steeds het corona-protocol dat door de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF) is afgestemd met de overheid. Een kopie van het Corona-protocol vind je hier op onze site en ook is het altijd te raadplegen in het Filmhuis zelf.

Iedereen die niet verkouden is en geen koorts heeft, noch thuis een familielid met koorts heeft, is dus welkom om de voorstellingen van Filmhuis Oosterbeek te bezoeken. Kom dus NIET naar het Filmhuis bij verkoudheid of als je ziek bent!

Er zijn voor elke voorstelling maximaal twintig plaatsen beschikbaar zodat we anderhalve meter afstand kunnen garanderen tussen de verschillende bezoekers. We hebben acht sets van twee stoelen voor bezoekers uit hetzelfde huishouden, die onderling geen anderhalve meter afstand behoeven te houden. Daarnaast zijn er vier losse stoelen per voorstelling te bestellen. Voorwaarde is wel dat iedereen zijn kaarten vooraf  via de website koopt. De overheid staat (nog) niet toe dat we kaarten voor onze voorstelling aan de zaal verkopen.

Twintig bezoekers per voorstelling is natuurlijk aanzienlijk minder dan de 60 man die we voor de pandemie brak een plek konden bieden in een gezellig vol Filmhuis. Om toch zoveel mogelijk van onze trouwe bezoekers een plek te bieden gaan we het aantal keren dat we een film draaien, verhogen als daar voldoende vraag naar is. De maandelijkse DokArt draaien we twee avonden achter elkaar op dinsdag en woensdag. De weekfilm draaien we naast de reguliere voorstellingen van vrijdag en zondag nu ook op zaterdag als daar voldoende belangstelling voor is.

Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur. De zaal is altijd vanaf 19.30 uur geopend zodat je voorafgaand aan de film nog gezellig iets kunt drinken in de zaal. Uiteraard kun je deze consumptie ook meenemen naar je plek. En natuurlijk is onze bar weer als vanouds geopend in de pauze!

We hopen je snel weer begroeten in het Filmhuis!