4 sept. – Jazz Sunday – Concert Bert van den Brink & Fenne Scholte

Categorie:

Beschrijving

Concert Bert van den Brink & Fenne Scholte

Tijdens de eerste editie van Jazz Sunday na de zomervakantie komt meesterpianist Bert van den Brink op zondagmiddag 4 september met de jonge talentvolle zangers Fenne Scholte naar Kultuurwerkplaats Oosterbeek.

Met pianist Bert van den Brink hebben we tot onze blijdschap opnieuw een winnaar van de prestigieuze VPRO/Boy Edgar Prijs op het podium van Jazz Sunday staan. Van den Brink werd klassiek geschoold als pianist, maar maakte al snel na zijn cum laude afstuderen aan het conservatorium de overstap naar jazz en daar kunnen wij op 4 september van genieten. Over zijn spel zegt de jury van de Boy Edgar Prijs: “Het is direct herkenbaar, iets wat alleen de grootsten in de jazz weten te bereiken”.

Bert treedt bij ons op met zangeres Fenne Scholte die in haar muziek invloeden uit de folk en pop combineert met jazz. Op 22-jarige leeftijd heeft ze al haar eerste album “Hope” uitgebracht, is ze verschenen in haar eigen aflevering van NPO2 Extra’s “New Generation” en heeft ze de Charles Mingus Prijs gewonnen voor “Beste Compositie” tijdens de Conservatorium Talent Awards 2022. Haar doel is om verhalen te vertellen door middel van herkenbare melodieën, verrassende harmonieën en persoonlijke teksten. Bert leerde Fenne kennen als studente van het Utrechts conservatorium en trad met haar op tijdens de coronapandemie in Tivoli/Vredenburg. Een registratie van dat concert vind je hierboven en geeft alvast een goede indruk van al het moois dat ons op 4 september te wachten staat.

Kaarten voor dit concert kosten €17,50 (studenten en kinderen betalen een gereduceerd tarief van €10).  Je kunt voor dit concert geen kaarten bestellen via de website van het Filmhuis, maar wel door ons een mailtje te sturen. Meer informatie over de kaartverkoop vind je hier.

Zodra je bestelling bij ons binnenkomt en in behandeling is, sturen we je via de mail een betaalverzoek. Dat kun je vervolgens in een beveiligde omgeving met iDeal voldoen. Daarna sturen we de kaarten toe. Je hoeft ze dan alleen nog aan de kassa te tonen en kunt snel doorlopen naar de zaal.

Aangezien Jazz Sunday een initiatief is dat volledig wordt gedragen door vrijwilligers, kan het zijn dat er even tijd zit tussen je bestelling, de betaling en het moment waarop je de kaarten ontvangt. We vragen daarvoor je begrip. Uiteraard zijn er ook kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop aan de bar van Kultuurwerkplaats en Filmhuis Oosterbeek.

De zaal gaat op 4 september om 14.00 uur open. Het concert begint om 15.00 uur.

Nog geen films toegevoegd