28 juni – Kinderfilm: Onward

Ticket:  7,75

10 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Om ondanks de Corona-beperkingen zoveel mogelijk kinderen de gelegenheid te geven deze film te zien, is deze Kinderfilm alleen toegankelijk voor kinderen. Daardoor kunnen we -in lijn met het door de overheid goedgekeurde Corona-protocol- namelijk dertig kinderen toelaten tot de voorstelling.

Onward, VS, 103 min, Nederlands gesproken. Zondag, Kinderfilmhuis. Zaal open: 13.30. Aanvang: 14.00 uur

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is. Deze nieuwe animatiefilm van Pixar Animation Studios is geregisseerd en geproduceerd doorhet team achter Monsters University.

Ouders wordt verzocht buiten het Filmhuis afscheid te nemen van de kinderen en na afloop van de voorstelling ook buiten op hen te wachten. De vrijwilligers van het Filmhuis kunnen zondag 28 juni precies aangeven hoe laat de film is afgelopen. Uiteraard zijn tijdens de voorstelling voldoende vrijwilligers van Filmhuis Oosterbeek aanwezig voor begeleiding.

Bij grote belangstelling kijken we of het mogelijk is zondagochtend een extra voorstelling van deze film te organiseren.