26 sep. Minari

Ticket:  9,00 18,00

Wissen
SKU-: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

2020, VS, Lee Isaac Chung, 115 min., aanvang film 20.00u. zaal open 19.30u

Minari is een autobiografische vertelling over Zuid-Koreaanse migranten die op het platteland van Arkensas de Amerikaanse Droom najagen.

Het Koreaanse gezin Yi besluit het stadse leven in te ruilen voor het landelijke Arkansas om daar hun ‘American dream’ waar te maken. Jacob hoopt dat een boerderij zijn gezin aan een beter leven zal helpen, maar de nieuwe omgeving brengt flink wat uitdagingen met zich mee. Financieel gaat het ze niet voor de wind en de hartafwijking van hun zoon David, houdt de familie constant op hun hoede. Toch proberen ze samen een weg te vinden in het boerenleven. Maar als grootmoeder onverwachts bij ze intrekt, wordt het gezin pas echt op de proef gesteld.

Met o.a.: Steven Yeun, Yeri Han

Volkskrant: “Minari is een film die in je hart kruipt.”

Let op: Bij binnenkomst van het Filmhuis dienen alle bezoekers vanaf 1 sept 2021 op een geprint papier of op hun telefoon de QR-code te laten zien in hun CoronaCheck-app. Deze app is gratis te downloaden in de bekende appstores. Onze kassavrijwilliger scant vervolgens de QR-code en controleert of de naam bij de code overeenkomt met het legitimatiebewijs. Het is dus belangrijk om ook je identificatiebewijs bij je te hebben, wij zijn verplicht de QR-code te checken op de juiste persoon. Iedereen die volledig gevaccineerd is, danwel volledig hersteld is van een besmetting met het corona-virus óf beschikt over een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, en waarvan de identificatie klopt, kan vervolgens toegelaten worden tot het Filmhuis.