WELKOM IN FILMHUIS OOSTERBEEK

Categorie:

Beschrijving

Welkom op de website van Filmhuis Oosterbeek. Hier kan je terecht voor het bestellen van kaarten voor onze voorstellingen. Je betaalt deze kaarten in een beveiligde omgeving van je bank met iDeal.
Bestelde kaarten kunnen niet worden omgeruild voor geld of een andere voorstelling.
Mocht je onverhoopt geen gebruik kunnen maken van bestelde kaarten, dan staat het je uiteraard vrij deze zelf te verkopen aan een andere bezoeker. Of nog leuker: geef ze cadeau en maak iemand anders blij met een bezoek aan ons Filmhuis.
Nadat je op de site je kaarten hebt afgerekend met iDeal, wordt een bestelbewijs met bestelnummer verstuurd naar het email-adres dat je bij je bestelling hebt opgegeven. Op vertoon van dit bewijs (of je bestelnummer en naam) bij de kassa in het Filmhuis krijg je je kaartjes en kan je direct doorlopen. Je hoeft dus niet een half uur voor aanvang aanwezig te zijn om gereserveerde kaarten op te halen en je bent toch zeker van een plek! Uiteraard ben je wel vanaf een half uur voor elke voorstelling welkom voor een drankje aan onze gezellige bar.
Als je kaartjes bestelt, kan je meteen een persoonlijk account aanmaken in Mijn Filmhuis. In dit account kan je kaartjes opnieuw downloaden en oude bestellingen terugkijken. Ideaal als je nog even wilt terugzoeken hoe die prachtige Scandinavische film ook al weer heette die je een jaartje geleden bij ons zag.

 

Cadeaubon

  • Als je in het bezit bent van een Filmhuis-cadeaubon geeft deze recht op gratis toegang tot een voorstelling voor twee personen inclusief twee consumpties aan onze gezellige bar.
  • Als je in het bezit bent van een cadeaubon ZONDER kortingscode en je deze bon wilt gebruiken om vooraf via de website kaarten te bestellen, vul je in het bestelproces de kortingscode ‘cadeaubon’ in. Je hoeft vervolgens alleen de transactiekosten te betalen. Op de dag van de voorstelling neem je het uitgeprinte bestelbewijs EN de cadeaubon mee naar de kassa van het Filmhuis. Alleen op vertoon van de cadeaubon krijg je gratis toegang. Kan je de bon niet tonen, dan zal je alsnog aan de kassa een kaartje moeten kopen.
  • Als je in het bezit bent van een cadeaubon MET kortingscode en je deze bon wilt gebruiken om vooraf via de website kaarten te bestellen, vul je in het bestelproces de kortingscode in die op je bon staat vermeld. Je hoeft vervolgens alleen de transactiekosten te betalen. Op de dag van de voorstelling neem je het uitgeprinte bestelbewijs EN de genummerde cadeaubon mee naar de kassa van het Filmhuis. Alleen op vertoon van de cadeaubon krijg je gratis toegang. Kan je de bon niet tonen, dan zal je alsnog aan de kassa een kaartje moeten kopen.
Geen zin een kaartje op de site te kopen? Ook geen punt: uiteraard kun je nog gewoon je kaartjes aan de kassa kopen op de avond zelf. Maar wil je echt zeker zijn van een plek, bestel dan je kaartjes op deze site.
Tot slot onze tarieven:
Kaartjes voor onze reguliere voorstellingen kosten € 9,00.
Kaartjes voor onze maandelijkse Kinderfilm kosten € 8,00.
Bij voorstellingen in 3D geldt een opslag voor het gebruik van de 3D-brillen. Deze opslag bedraagt voor zowel reguliere films en documentaires als voor Kinderfilms die in 3D worden vertoond € 1,00.
Graag tot ziens in het Filmhuis!
Nog geen films toegevoegd