24 juni – Top Gun: Maverick

Ticket:  9,00

2 op voorraad

Beschrijving

2021, VS, Joseph Kosinski, 131 min., aanvang film 20.00u, zaal open 19.30u

30 jaar na het origineel is Tom Cruise terug in de nieuwe Top Gun! En hoe! In Top Gun: Maverick schittert als nooit tevoren.

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

De critici zijn laaiend enthousiast over deze sequel. “Bekijk het op het grootst mogelijke scherm. Bekijk de film daarna nog eens,” aldus Kevin Maher van Times (UK). En Stephanie Zacharek van TIME Magazine: “Een veel betere film dan zijn voorganger was, en veel beter dan het eigenlijk had moeten zijn.”

Met o.a. Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell

Nog geen films toegevoegd