6 nov. – Jazz Sunday – Concert Angelo Verploegen & Jasper van Hulten
Filmhuis Oosterbeek is misschien het kleinste, maar zeker het gezelligste filmhuis van Nederland. Voorzien van de nieuwste projectietechniek, 3D-installatie en Dolby 7.1 surround geluid en gedragen door een team van enthousiaste vrijwilligers.
film, arthouse, filmhuis, bioscoop, theater, oosterbeek, renkum, arnhem
26076
post-template-default,single,single-post,postid-26076,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.4,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-4.0.0,qode-theme-ver-29.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

6 nov. – Jazz Sunday – Concert Angelo Verploegen & Jasper van Hulten

6 nov. – Jazz Sunday – Concert Angelo Verploegen & Jasper van Hulten

Het is alweer even geleden dat er percussie klonk bij Jazz Sunday, maar daar komt op 6 november verandering in. Die zondagmiddag verkennen blazer Angelo Verploegen en percussionist Jasper van Hulten in de volstrekt unieke bezetting van flugelhorn en slagwerk het repertoire van Duke Ellington.

Met alleen melodie en ritme weten deze door de wol geverfde musici op een spannende manier een zeer veelzijdig beeld te schetsen van bekendere en minder bekende stukken van Duke Ellington en zijn rechterhand Billy Strayhorn.
Verploegen en van Hulten gaan met elkaar in een muzikale dialoog in zowel strak gearrangeerde als vrije vorm. De hits van weleer zoals Take The A Train, Caravan, Satin Doll komen aan bod, maar bijvoorbeeld ook het wat onbekendere Smada en Blues In Blueprint.

Angelo Verploegen kreeg vooral bekendheid met zijn sextet The Houdini’s waarmee hij jarenlang de wereld over reisde. Daarnaast is hij veel te horen in kleine bezettingen met o.a. Paul van Kemenade, Ed Verhoeff, Izaline Calister, Tony Overwater en in orkesten als het Metropole Orkest en Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

Jasper van Hulten geldt als een zeer veelzijdige en creatieve slagwerker. Zo maakte hij al vroeg in zijn carrière internationaal furore met zanger Wouter Hamel, maar ook met Eric Vloeimans’ Gatecrash. Van Hulten speelt regelmatig met pianist Wolfert Brederode en heeft onlangs cd-opnames met de Portugese zangers Maria Mendes afgerond.

Kaarten voor het concert van Angelo Verploegen & Jasper van Hulten kosten €17,00 (studenten en kinderen betalen een gereduceerd tarief van €10). Je kunt je kaarten NIET bestellen op deze website van Filmhuis Oosterbeek, maar door ons een mailtje te sturen.

Zodra je bestelling bij ons binnenkomt en in behandeling is, sturen we je via de mail een betaalverzoek. Dat kun je vervolgens in een beveiligde omgeving met iDeal voldoen. Daarna sturen we de kaarten toe. Je hoeft ze dan alleen nog aan de kassa te tonen en kunt snel doorlopen naar de zaal.

Aangezien Jazz Sunday een initiatief is dat volledig wordt gedragen door vrijwilligers, kan het zijn dat er even tijd zit tussen je bestelling, de betaling en het moment waarop je de kaarten ontvangt. We vragen daarvoor je begrip. Uiteraard zijn er ook kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop aan de bar van Kultuurwerkplaats en Filmhuis Oosterbeek.

De zaal gaat op 6 november om 14.00 uur open. Het concert begint om 15.00 uur.