2 okt. – Jazz Sunday – Concert Tineke Postma & Marc van Roon
Filmhuis Oosterbeek is misschien het kleinste, maar zeker het gezelligste filmhuis van Nederland. Voorzien van de nieuwste projectietechniek, 3D-installatie en Dolby 7.1 surround geluid en gedragen door een team van enthousiaste vrijwilligers.
film, arthouse, filmhuis, bioscoop, theater, oosterbeek, renkum, arnhem
26014
post-template-default,single,single-post,postid-26014,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.4,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-4.0.0,qode-theme-ver-29.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

2 okt. – Jazz Sunday – Concert Tineke Postma & Marc van Roon

2 okt. – Jazz Sunday – Concert Tineke Postma & Marc van Roon

Op de eerste zondag in oktober komt saxofonist Tineke Postma met pianist Marc van Roon naar Jazz Sunday. Na Candy Dulfer is ze de meest succesvolle Nederlandse saxofoniste.

Nog voor ze in 2003 cum laude afstudeert aan het Conservatorium van Amsterdam brengt ze haar debuutalbum First Avenue uit, wint ze meerdere prijzen en krijgt ze internationale erkenning. In Nederland wint ze onder meer de prestigieuze VPRO Boy Edgar Prijs.

Postma bracht zeven albums uit als bandleider die met lovende kritieken zijn ontvangen. Ze studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam en de Manhattan School of Music (2002) en woonde van 2009-2013 in New York. Ze geeft les op het Codarts Conservatorium in Rotterdam en het Conservatorium van Amsterdam. Postma heeft een voorkeur voor akoestische jazz. Wayne Shorter, Cannonball Adderley, John Coltrane en Miles Davis zijn haar grote voorbeelden.

Kaarten voor het concert van Tineke Postma kosten €15,00 (studenten en kinderen betalen een gereduceerd tarief van €10). Je kunt je kaarten NIET bestellen op deze website van Filmhuis Oosterbeek, maar door ons een mailtje te sturen.

Zodra je bestelling bij ons binnenkomt en in behandeling is, sturen we je via de mail een betaalverzoek. Dat kun je vervolgens in een beveiligde omgeving met iDeal voldoen. Daarna sturen we de kaarten toe. Je hoeft ze dan alleen nog aan de kassa te tonen en kunt snel doorlopen naar de zaal.

Aangezien Jazz Sunday een initiatief is dat volledig wordt gedragen door vrijwilligers, kan het zijn dat er even tijd zit tussen je bestelling, de betaling en het moment waarop je de kaarten ontvangt. We vragen daarvoor je begrip. Uiteraard zijn er ook kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop aan de bar van Kultuurwerkplaats en Filmhuis Oosterbeek.

De zaal gaat op 2 oktober om 14.00 uur open. Het concert begint om 15.00 uur.