Huisregels en voorwaarden
Filmhuis Oosterbeek is misschien het kleinste, maar zeker het gezelligste filmhuis van Nederland. Voorzien van de nieuwste projectietechniek, 3D-installatie en Dolby 7.1 surround geluid en gedragen door een team van enthousiaste vrijwilligers.
film, arthouse, filmhuis, bioscoop, theater, oosterbeek, renkum, arnhem
2162
page-template-default,page,page-id-2162,theme-bridge,bridge-core-3.1.7,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-4.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Huisregels en voorwaarden

Huisregels Filmhuis Oosterbeek

Iedereen is van harte welkom in Filmhuis Oosterbeek. Om een bezoek aan de kleinste bioscoop van Nederland voor iedereen zo leuk mogelijk te houden, hanteren we een aantal huisregels.

Kaartverkoop via website

 • Kaarten voor onze voorstellingen zijn te koop op onze website www.filmhuisoosterbeek.nl Hier kan je een aantal weken van te voren terecht voor het bestellen van kaarten voor onze voorstellingen. Je betaalt deze kaarten in een beveiligde omgeving van je bank met iDeal.
 • Bestelde kaarten kunnen niet worden omgeruild voor geld of een andere voorstelling.

Cadeaubon

 • Als je in het bezit bent van een Filmhuis-cadeaubon geeft deze recht op gratis toegang tot een voorstelling voor twee personen inclusief twee consumpties aan onze gezellige bar.
 • Als je in het bezit bent van een cadeaubon ZONDER kortingscode en je deze bon wilt gebruiken om vooraf via de website kaarten te bestellen, vul je in het bestelproces de kortingscode ‘cadeaubon’ in. Je hoeft vervolgens alleen de transactiekosten te betalen. Op de dag van de voorstelling neem je het uitgeprinte bestelbewijs EN de cadeaubon mee naar de kassa van het Filmhuis. Alleen op vertoon van de cadeaubon krijg je gratis toegang. Kan je de bon niet tonen, dan zal je alsnog aan de kassa een kaartje moeten kopen.
 • Als je in het bezit bent van een cadeaubon MET kortingscode en je deze bon wilt gebruiken om vooraf via de website kaarten te bestellen, vul je in het bestelproces de kortingscode in die op je bon staat vermeld. Je hoeft vervolgens alleen de transactiekosten te betalen. Op de dag van de voorstelling neem je het uitgeprinte bestelbewijs EN de genummerde cadeaubon mee naar de kassa van het Filmhuis. Alleen op vertoon van de cadeaubon krijg je gratis toegang. Kan je de bon niet tonen, dan zal je alsnog aan de kassa een kaartje moeten kopen.

Gelrepas

 • Ben je in het bezit van een Gelrepas dan heb je recht op € 4,00 korting op de toegangsprijs van onze voorstellingen. Om zeker te zijn van een plek kan je via de website kaarten bestellen. Als je vervolgens aan de kassa je Gelrepas & legitimatie kunt tonen, krijg je van de kassamedewerker € 4,00 per Gelrepas terug. De Gelrepas is de enige pas die recht geeft op korting. Andere passen leveren bij Filmhuis Oosterbeek geen korting op. Ook de Nationale Bioscoopbon kan bij ons niet worden ingeleverd.

Kaartverkoop aan de kassa

 • Behalve op onze website kan je vanaf een half uur voor elke voorstelling uiteraard ook terecht aan onze kassa om kaarten te kopen. Je kunt deze kaarten contant of met (contactloze) pinpas betalen. Bij populaire films is het raadzaam niet vlak voor de voorstelling binnen te komen. Je loopt dan de kans dat de film al uitverkocht is doordat de meeste mensen online hun kaarten bestellen.
 • Wie in het bezit is van een cadeaubon krijgt hiermee ook toegang tot onze voorstellingen. Een bon geeft recht op gratis entree voor twee personen en op twee consumpties naar keuze. Wil je zeker zijn van een plek, bestel dan via de website je kaarten en gebruik de kortingscode (zie hierboven onder ‘cadeaubon’).

Toegankelijkheid

 • Indien je een voorstelling van het Filmhuis in een rolstoel of scootmobiel wilt bezoeken, dan kan dat. We vragen je in dat geval bij het bestellen van de kaarten op de website in het opmerkingenveld aan te geven dat je met een rolstoel komt. Dan zorgen onze vrijwilligers dat de rolstoelingang aan de rechterzijde van het pand wordt voorbereid op je komst. In de zaal is aan de linkerzijde van de tribune (vanaf de tribune gezien) een plek voor een rolstoel gereserveerd. Filmhuis Oosterbeek is helaas niet voorzien van een aangepast toilet voor mindervaliden.

In het Filmhuis

 • Het is niet toegestaan drank of etenswaren mee naar binnen te nemen.
 • Het is verboden dieren mee naar binnen te nemen. Geleide- en hulphonden mogen wel mee.
 • In Filmhuis Oosterbeek geldt een rookverbod.
 • Het verblijf van de bezoeker in Filmhuis Oosterbeek is voor zijn/haar eigen rekening en risico. Filmhuis Oosterbeek is nooit aansprakelijk voor de door bezoeker geleden schade aan persoonlijke eigendommen of wegens verlies of diefstal van deze eigendommen.
 • Volg de instructies van het personeel op, voor je eigen veiligheid en die van anderen.
 • Het is niet toegestaan om van de vertoonde film video- of audio-opnamen te maken.
 • De in een film of documentaire verkondigde zienswijzen, meningen of opinies zijn die van de filmmaker; niet die van Filmhuis Oosterbeek.

Voor- en na de film

 • Filmhuis Oosterbeek ligt in een woonwijk. Bezorg onze buren bij het naar binnen en naar buiten gaan alsjeblieft geen overlast!

Algemene disclaimer

 • Informatie, prijzen en aanvangstijden die worden vermeld in publicaties, nieuwsbrieven en de website van het Filmhuis zijn onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Disclaimer buitenvoorstellingen

 • Bij vertoningen in de buitenlucht is het Filmhuis afhankelijk van het weer. Uiteraard houden we op de dag van de voorstelling het weerbericht nauwlettend in de gaten en informeren we iedereen via onze website als een film onverhoopt niet door kan gaan. Heb je al betaald? Dan krijg je een kortingcode om gratis naar een ander voorstelling te gaan.
 • Als het weer vlak voor aanvang of tijdens de voorstelling omslaat, hebben we allemaal pech omdat we voor niets alles hebben opgebouwd. In dat geval vindt geen restitutie plaats van de betaalde entree.