Kinderfilmhuis
Filmhuis Oosterbeek is misschien het kleinste, maar zeker het gezelligste filmhuis van Nederland. Voorzien van de nieuwste projectietechniek, 3D-installatie en Dolby 7.1 surround geluid en gedragen door een team van enthousiaste vrijwilligers.
film, arthouse, filmhuis, bioscoop, theater, oosterbeek, renkum, arnhem
31677
page-template-default,page,page-id-31677,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-4.0.0,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Elke laatste zondag van de maand kinderfilm in Oosterbeek!

In het kleinste én gezelligste filmhuis van Nederland valt er nu voor kinderen elke maand iets te beleven!
Kinderfilmhuis Oosterbeek draait nu elke laatste zondag van de maand een bijzondere kinderfilm plus randprogramma!

In het kinderfilmhuis krijg je niet alleen een mooie film te zien, maar zorgen we altijd voor een bijpassende activiteit, workshop of inspirerend gesprek. In de pauze kun je bij ons snoepjes ‘scheppen’ en wie weet tover jij het filmdoek wel weg!

Hieronder vind je de films voor de komende maanden, houd onze socials in de gaten voor de laatste info en hopelijk tot heel snel ziens in het allerleukste kinderfilmhuis van Nederland!