Cadeaubon
Filmhuis Oosterbeek is misschien het kleinste, maar zeker het gezelligste filmhuis van Nederland. Voorzien van de nieuwste projectietechniek, 3D-installatie en Dolby 7.1 surround geluid en gedragen door een team van enthousiaste vrijwilligers.
film, arthouse, filmhuis, bioscoop, theater, oosterbeek, renkum, arnhem
513
page-template-default,page,page-id-513,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-4.0.0,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Cadeaubon

Geef een kadobon en laat 2 mensen gratis genieten van een film en een consumptie in het kleinste filmhuis van Nederland.

Met een cadeaubon van Filmhuis Oosterbeek kan je twee mensen gratis laten genieten van een film en een consumptie in het kleinste, maar gezelligste filmtheater van het land. De bon kost maar € 25,00.

Verkoopadressen

De cadeaubon is voorafgaand aan de voorstellingen tussen 19.30 en 20.00 uur verkrijgbaar aan de kassa van het Filmhuis en overdag ook altijd bij de gezellige koffiebar Puur Koffie aan de Weverstraat 63 in Oosterbeek. Puur is elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur geopend.

 

Maar hoe bestel je een film op onze website als je zo’n cadeaubon hebt gekregen?

Heel simpel: Als je nog in het bezit bent van een ongenummerde cadeaubon en je deze bon wilt gebruiken om vooraf via de website kaarten te bestellen, vul je in het bestelproces de kortingscode ‘cadeaubon’ in. Je hoeft vervolgens alleen de transactiekosten te betalen.

Op de dag van de voorstelling neem je het bestelbewijs én de cadeaubon mee naar de kassa van het Filmhuis. Alleen op vertoon van de cadeaubon krijg je gratis toegang. Kan je de bon niet tonen, dan moet je alsnog aan de kassa een kaartje kopen.

De nieuwe cadeaubonnen die we verkopen, zijn voorzien van een kortingscode. Deze code kan je bij het bestellen invullen op de website. Verder geldt precies dezelfde procedure.

Uiteraard kan je ook op de bonnefooi met je cadeaubon naar het Filmhuis komen. Maar wil je zeker zijn van een plek, dan is het slimmer vooraf je kaarten te bestellen.