Filmhuis afhuren?
Filmhuis Oosterbeek is misschien het kleinste, maar zeker het gezelligste filmhuis van Nederland. Voorzien van de nieuwste projectietechniek, 3D-installatie en Dolby 7.1 surround geluid en gedragen door een team van enthousiaste vrijwilligers.
film, arthouse, filmhuis, bioscoop, theater, oosterbeek, renkum, arnhem
4354
page-template-default,page,page-id-4354,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-4.0.0,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Filmhuis afhuren?

Wil je de ruimte van het Filmhuis huren? Dat kan! Je kunt hiervoor terecht op de website van de Kultuurwerkplaats.
Want de kleinste en gezelligste bioscoop van Nederland is gevestigd in de Kultuurwerkplaats.
De Kultuurwerkplaats is een bruisende broedplaats in het hart van Oosterbeek. Met ons diverse en eigenzinnige cultuurprogramma bieden we al meer dan dertig jaar ruimte voor het maken -en beleven van kunst. De Kultuurwerkplaats is een sfeervolle ontmoetingsplek waar iedereen welkom is.
Waar je in een inspirerende omgeving kunt brainstormen en vergaderen en tevens de uitgelezen locatie voor het geven van presentaties. Maar wie weet heb je gewoon zin in een swingend feest. Of ga je trouwen! Het kan allemaal. Of kom je lekker eten bij een van onze pop-up restaurants.
Wat je ook zoekt, op de site van de Kultuurwerkplaats vind je alle antwoorden!